webapp-page top background webapp-page top background

طراحی وب اپلیکیشن

وب اپلیکیشن ها نرم افزارهای کاربردی هستند که می توان بدون نصب و صرف زمان از طریق مرورگرها از آنها استفاده کرد. وب اپ ها بدون محدودیت زمان و مکان در دسترس هستند. تیم کیان تجارت با سال ها تجربه در زمینه طراحی وب اپلیکیشن هایی با تجربه کاربری جذاب، واکنش گرا و کاربر پسند با استفاده از تکنولوژی های روز دنیا نمونه کارهای بسیاری طراحی کرده است. برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناس طرحی وب اپلیکیشن تیم ما تماس بگیرید.

webapp-page
طراحی وب اپلیکیشن طراحی وب اپلیکیشن

با طراحی وب اپلیکیشن موفقیت در کسب و کار فقط چند قدم با شما فاصله دارد!!!

وب اپلیکیشن ها، دنیای جدیدی در طراحی  سایت و اپلیکیشن موبایل ایجاد کرده اند، طیف گسترده وب اپلیکیشن ها باعث شده است که شما نیازمند دانستن اطلاعات بیشتری در این زمینه باشید، تا در صورت نیاز برای سازمان یا کسب و کار خود در فکر توسعه یک وب اپلیکیشن قدرتمند باشید. با طراحی وب اپلیکیشن می توان از طریق وب سایت ها با کاربران و مخاطبان قدرتمند تر از قبل ارتباط برقرار کرد، اما چگونه؟

هدف از طراحی وب اپلیکیشن

placeholder

بروزرسانی خودکار اطلاعات

placeholder

دسترسی با آیکون در صفحه اصلی

placeholder

بدون نیاز به نصب

placeholder

امکان کار با وب اپ به صورت آفلاین

مراحل طراحی وب اپلیکیشن

steps
step 1
step 1
step 1
step 1
step 1

چه وب اپلیکیشن هایی در kiantc طراحی می شود ؟

مشاهده نمونه کارها
درخواست طراحی وب اپ

سوالات متداول

وب اپلیکیشن چیست؟
وب اپلیکیشن ها یا اپلیکیشن های تخت وب نرم افزارهایی هستند که از طریق مرورگرها در دسترس کاربران قرار می گیرند و کاربران می توانند از طریق url به قسمت های مختلف وب اپ دسترسی داشته باشند.

تفاوت وب اپلیکیشن با اپلیکیشن چیست؟
اپلیکیشن همان نسخه هایی هستن که از اپ استورها دانلود و قابلیت نصب دارند اما وب اپلیکیشن ها نسخه های نرم افزاری هستند که از طریق مرورگر قابل دسترسی می باشند و نیاز به نصب ندارد. وب اپلیکیشن ها در اندروید و ios مثل یکی می باشد.

تفاوت وب اپلیکیشن با سایت چیست؟
سایت ها بر محتوا تاکید دارند و وب اپ بر عملکرد تاکید دارد. در سایت یک محتوای ثابت به همه کاربران نمایش داده می شود اما وب اپ اطلاعات را بر اساس تعاملات کاربران، علایق، سن و ... پردازش و نمایش می دهد. یعنی اطلاعاتی که به هر کاربر نمایش داده می شود متفاوت از دیگری است.

وب اپلیکیشن چه مزیت هایی دارد؟
در موتورهای جستجو قابل پیدا شدن هستند، می توان با نسخه pwa آن را به گوشی اضافه کرد مانند اپ، اشتراک گذاری سریع از طریق لینک، بصورت آفلاین کار می کند، واکنشگرا یا ریسپانسیو است و امنیت بالایی دارد.

برای طراحی وب اپلیکیشن از چه تکنولوژی هایی استفاده می شود؟
برای انتخاب نوع تکنولوژی یا زبان برنامه نویسی ابتدا باید نوع پروژه شما مشخص شود. اما قالب وب اپ هایی که کیان تجارت طراحی کرده است با ریکت جی اس (reactjs) می باشد که یکی از فناوری های به روز است.

طراحی وب اپ شامل چه هزینه هایی می باشد؟
هزینه وب اپلیکیشن ها با یکدیگر متفاوت است و بعد از بررسی ایده، نیازها و خواسته های شما در وب اپ هزینه به شما اعلام می شود. هاست و پشتیبانی تا 6 ماه رایگان است و بعد از آن شامل هزینه می شود. همچنین خرید دامنه به عهده کارفرما یا مالک پروژه می باشد.

نحوه برقراری ارتباط با تیم پشتیبانی کیان تجارت چگونه است؟
با استفاده از سامانه تیکت کیان تجارت به راحتی می توانید ایرادات و اشکالات را ثبت کنید و پیگیری های لازم را انجام دهید. تیم پشتیبانی در اسرع وقت آنها را بررسی و برای رفع به کارشناس مربوطه ارسال می کند.

چگونه می توان به کیان تجارت وب اپلیکیشن سفارش داد؟  
برای ثبت سفارش وب اپلیکیشن می توانید از طریق درخواست طراحی وب اپلیکیشن یا پر کردن فرم مشاوره، سفارش خود را ثبت کنید. همچنین می تواید با شماره 02188230063 تماس بگیرید.
questions

تا اینجا چطور بود ؟

نتایج نظرسنجی ( ۶۰ ) ۴ / ۵

شاید به عنوان کارآفرین، ایجاد وب اپلیکیشن یکی از چالش برانگیزترین و با ارزش‌ترین پروژه‌هایی است که می‌توانید آن را شروع کنید. اگر وب اپلیکیشنی متمرکز بر مشتری و با طراحی مناسب داشته باشید، کسب و کارتان سریع‌تر از رقبا می‌تواند رشد کند. همچنین، به این ترتیب قادر خواهید بود جریان‌های درآمدی جدید و راه‌هایی برای بهبود تجربه مشتری از طریق جمع‌آوری داده‌ها، ارائه خدمات بهتر و حتی فروش مستقیم محصول و خدمات با روش‌های جدید ایجاد کنید. شاید در ابتدا با فکر کردن به توسعه وب اپلیکیشن گیج شوید، اما این کار آنقدرها هم که به نظر می‌رسد پیچیده یا گران نیست. در واقع اگر از شخصی با تجربه راهنمایی درستی بگیرید، ساختن این نوع نرم‌افزار خیلی هم ساده است.

بسیاری از کسب و کارها از این برنامه‌ها برای برقراری ارتباط با مشتریان، فروش محصولات و بهبود فرایندهای تعامل با مخاطبان خود استفاده می‌کنند. درک اینکه یک وب اپلیکیشن چیست می‌تواند به شما کمک کند تا روش‌های مناسبی برای پیشرفت در کسب و کار خود پیدا کنید.

 

وب اپلیکیشن چیست؟

وب اپلیکیشن (Web Application) که به اختصار وب اپ گفته می شود، در واقع نرم افزاری است که از طریق مرورگر در اختیار کاربران قرار می گیرد. به زبان ساده تر، وب اپلیکیشن همان سایت است که در بر روی گوشی موبایل در قالب اپلیکیشن نیز می تواند اجرا شود.

وب اپلیکیش pwa قابلیت های بسیاری دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. طراحی وب اپلیکیشن باید با استفاده از جدیدترین متدها و تکنولوژی های روز باشد که کاربران زیادی را به خود جلب کند. از این رو در انتخاب شرکت طراحی وب اپلیکیشن دقت لازم را داشته باشید. 

 

یک وب اپلیکیشن (Web application) چگونه کار می‌کند؟

در وهله اول لازم است بدانید که این نوع برنامه‌های چگونه کار می‌کنند. در هر برنامه وب سه عنصر اصلی وجود دارد که شناخت آنها ضروری است.
•    وب سرور برای رسیدگی به درخواست‌های مشتری/ کاربر
•    سرور برنامه برای اجرای وظایف درخواستی
•    پایگاه داده برای ذخیره اطلاعات


یک وب اپلیکیشن با ترکیبی از server-side script و client-side script کار می‌کند تا عملکرد مناسبی داشته باشد. اسکریپت سمت سرور با ذخیره و بازیابی اطلاعات سروکار دارد و به زبان‌های برنامه نویسی تخصصی نیاز خواهد داشت. برنامه‌نویسان سمت سرور را طوری برنامه‌ریزی می‌کنند که اسکریپت‌های ایجاد شده اجازه دهند وب اپلیکیشن برای پاسخ به درخواست‌های مشتری آماده باشد. همچنین اسکریپت سمت کلاینت با ارائه اطلاعات به کاربر سروکار دارد و از زبان‌های برنامه نویسی خاص خود استفاده می‌کند.

 

چرا وب اپلیکیشن بسازیم؟

وقتی افراد می‌پرسند «چرا وب اپلیکیشن بسازیم؟» آنها معمولاً به دنبال چند مزیت کلیدی هستند. برای مبتدیان وبسایت در کل نمی‌تواند همان کارکرد وب اپ را داشته باشد. برقراری ارتباط در وبسایت تنها به صورت یکطرفه صورت می‌گیرد، مثل به نمایش گذاشتن محتوا‌. شما می‌توانید وبسایت خودتان را با اضافه کردن کارکردی که وب اپلیکیشن ارائه می‌دهد، به یک محصول تبدیل کنید.

با طراحی وب اپلیکیشن قابلیت‌هایی را به دست می‌آورید که با طراحی سایت ساده نمی‌توانید در اختیار داشته باشید. از همین رو، انجام این کار سودمند خواهد بود. به این ترتیب قادر خواهید بود کانال‌های بازار و تجربیات کاربر جدید و احتمالاً جریان‌های درآمدی جدیدی را به همراه فرصت‌های دیگر کشف کنید.

 

طراحی وب اپلیکیشن

 

چند نوع وب اپلیکیشن داریم؟

اپلیکیشن‌های تحت وب انواع مختلفی دارند و شما در کسب و کارتان می‌توانید از آنها به نفع خود استفاده کنید. اکثریت قریب به اتفاق کسب و کارها در برهه‌ای از زمان در آینده به وب‌ اپلیکیشن نیاز خواهند داشت. از همین رو به شما کمک خواهیم کرد که بهترین راه حل را پیدا کنید، چه وب اپلیکیشنی بخواهید که مختص شرکت شما طراحی شده باشد و چه وب اپلیکیشنی که بتوانید آن را بر اساس نیازهایتان سفارشی‌سازی کنید.

در ادامه مبحث توسعه وب اپلیکیشن، به انواع رایج آنها اشاره خواهیم کرد.

  • وب اپلیکیشن استاتیک
  • وب اپلیکیشن پویا
  • وب اپلیکیشن تجارت الکترونیک
  • وب اپلیکیشن سیستم مدیریت محتوا
  • وب اپلیکیشن تک صفحه‌ای
  • وب اپلیکیشن چند صفحه‌ای
  • وب اپلیکیشن پورتال
  • وب اپلیکیشن متحرک
  • وب اپلیکیشن Rich internet
  • وب اپلیکیشن پیشرونده (PWA)

 

 وب اپ چه تفاوتی با اپلیکیشن بومی و وب سایت دارد؟

در ابتدا به تفاوت وب اپلیکیشن و اپلیکیشن  می پردازیم، طراحی اپلیکیشن در واقع همان اپلیکیشن هایی است که از اپ استورها دانلود و در گوشی نصب می شوند، اما یک وب اپلیکیشن اساسا نیاز به نصب ندارد و در مرورگر دیده می شود، بنابراین وب اپلیکیشن ها هم در اندروید و هم در IOS قابل استفاده مشترک می باشند. دانستن این مفاهیم برای ساخت وب اپ نیاز است و بهتر است که قبل از طراحی و راه اندازی وب اپلیکیشن با مراحل طراحی و نحوه مدیریت آن آشنا باشید.

در بیانی دیگر ویژگی کراس پلتفرم (Cross-platform) تنها برای برنامه‌های کاربردی وب در نظر گرفته می‌شود؛ زیرا در چندین پلتفرم (در مقایسه با یک برنامه تلفن همراه که فقط برای یک پلت فرم خاص طراحی شده است)، کار می‌کنند. برنامه‌های کاربردی وب می‌توانند بر روی هر مرورگر وب برای مدت نامحدودی اجرا شوند. در کنار این مورد وب آپ‌ها امکان گسترش بیشتری هم دارند. همه ما می‌دانیم که داده‌های آنلاین باید مرتبا به روز شوند تا مراحل پیشرفت‌های کسب و کار دچار خدشه نشود. وب اپلیکیشن‌ها امکانی را فراهم می‌کنند تا توسعه دهندگان به جای ایجاد تغییرات در کل فایل منبع، فقط محتوای جدید به روز شده را در سرورها اضافه می‌کنند.

راجع به تفاوت وب سایت با وب اپلیکیشن، تعاریف بسیار و متفاوتی وجود دارد که برای اطلاعات بیشتر و دقیق تر می توانید به مقاله "تفاوت وب سایت با وب اپلیکیشن چیست؟" مراجعه فرمایید، ولی آنچه که مهم و شاخص می باشد، این است که تاکید وب سایت بر محتوای یکسان برای همه و اطلاع رسانی می باشد ولی وب اپلیکیشن بر عمل و تعامل تکیه دارد و معمولا اطلاعات را با اعمال دسترسی های مختلف و براساس نیاز کاربر نمایش می دهد. از طرفی در وب اپلیکیشن ها به تعامل های بیشتری از طرف کاربر و سرور نیاز می باشد، که سال ها دغدغه شرکت های ساخت وب اپلیکیشن بوده است که با فناوری های جدید همانند PWA تا حد زیادی این مبحث تحقق یافته است. طبیعی است که طراحی وب اپلیکیشن با طراحی سایت متفاوت باشد. 

 

توسعه وب اپلیکیشن

 

طراحی وب اپلیکیشن های PWA – فناوری جدید دنیای وب

وب‌ اپلیکیشن‌ های پیش رونده (Progressive Web Apps) یا به اختصار PWA یک فناوری جدید در حوزه طراحی اپلیکیشن موبایل تلقی می شود این فناوری ابتدا در سال ۲۰۱۵ و توسط گوگل معرفی شد، گوگل با امکانات جدیدی که در اینگونه از اپ های تحت وب تعبیه کرد امکان نزدیک کردن وب اپلکیشن ها به اپلیکشین های بومی (Native) را فراهم نمود.

اگر بخواهیم به اختصار در مورد PWA صحبت کنیم می توان گفت PWA در واقع همان وب اپلیکیشن یا نرم افزار تحت وب می باشد که از فناوری های مدرن جهت نزدیک کردن کارکرد خود شبیه یک اپلیکیشن معمولی بهره برده است، سه قابلیت مهم که قبلا در وب اپلیکیشن ها نبود شامل ارسال اعلان از سمت سرور، قابلیت افزودن به صفحه خانگی و عملکرد آفلاین جزوه فناوری های مدرنی می باشد که از آنها صحبت کردیم!

 

به چه دلیل طراحی وب اپ در کشور ما می تواند موفق تر عمل کند؟

نکته اول یک مبحث جهانی است و تحقیقات اخیر نشون داده که خیلی از مردم بیشتر از چند نوع اپلیکیشن مشخص در گوشی خود را استفاده نمی کنند! تازه ابتدا باید جستجو کنند، نصب کنند و بعد استفاده کنند بعد از یک مدت هم کلا ممکنه از اون استفاده نکنند! اما در حالت اپلیکیشن PWA تنها با یک آدرس می تواند به آن دسترسی داشته باشد.
نکته دوم تحریم های اعمال شده در گوشی های آیفون شانس موفقیت PWA ها در ایران را خیلی بیشتر کرده است، نمونه های عملیاتی را در بعضی از اپ های بزرگ ایرانی مشاهده می کنید.
نکته مهم اینکه وب اپلیکیشن های PWA قابلیت نصب و قرارگیری آیکون رو دارند! در نهایت باید توجه نمود که PWA ها دوران اولیه تکامل خود را سپری می کنند و نمی توان آینده آنها را قضاوت نمود.

 

چگونه وب اپلیکیشن بسازیم؟

 

چگونه وب اپلیکیشن بسازیم؟

سه مرحله اصلی برای ساخت یک وب اپلیکیشن وجود دارد که در زیر آورده شده‌اند.

 

1. قبل از کدنویسی برای توسعه وب اپلیکیشن برنامه‌ریزی کنید

قبل از آنکه به سراغ کدنویسی بروید، در وهله نخست بایستی برای ساختن اپلیکیشن تحت وب خودتان برنامه‌ریزی کنید. برنامه شما باید شامل نمای کلی از پروژه، رویکرد فنی و زمانبندی راه‌اندازی محصول باشد.

سپس یک نسخه اولیه یا به اصطلاح MVP برای تست وب اپ تولید کنید. در طی این فرآیند مطمئن شوید که وب اپلیکیشن به خوبی کار می‌کنند. همچنین وب اپ را طوری طراحی کنید که ایراد یا باگی نداشته باشد.

 

2. انتخاب بهترین فناوری برای توسعه وب اپلیکیشن

با توجه به اهداف تجاری، شما باید سعی کنید تا فناوری مناسبی را انتخاب کنید. زبان‌های برنامه‌نویسی، کتابخانه‌ها و فریم‌ورک‌های مختلفی وجود دارند، بنابراین باید مطمئن شوید که انتخابی هوشمندانه داشته باشید.بهتر از قبل طراحی وب اپلیکیشن سؤالات زیر را از خودتان بپرسید.

  • شرایط مورد نیازتان چیست؟ این شامل حجم ترافیک، تجربه کاربری، امنیت وب اپ و ... می شود.
  • مخاطب هدف شما چه کسانی هستند؟ شما همچنین باید مد نظر داشته باشید که چه کسانی از خدمات و محصولتتان استفاده می کند. هر چقدر اطلاعات بیشتری در مورد کاربران داشته باشید، انتخاب فناوری مناسب برای کارتان راحت‌تر خواهد بود.
  • بودجه شما چقدر است؟ و در نهایت، باید بودجه خودتان را برای شروع کار در نظر بگیرید.

 

3. انتخاب شرکت طراحی وب اپلیکیشن

طراحی وب به موفقیت می رسد در صورتی که شرکت طراحی وب اپلیکیشن را به درستی انتخاب کنید. در واقع می توان گفت تنها مانع در راه موفقیت وب اپلیکیشن عدم انتخاب درست طراح یا توسعه دهنده وب اپ است. بهتر است با شرکتی همکاری داشته باشید که صفر تا صد طراحی و توسعه وب اپلیکیشن را انجام دهد. 

 

 کارشناس طراحی وب اپ

 

کیان تجارت طراح حرفه ای ترین وب اپلیکیشن ها

شرکت مهندسی کیان تجارت به جرعت میتوان عنوان کرد که اولین شرکت طراح وب اپلیکیشن در ایران می باشد که پس از سال ها کار و کسب تجربه در این زمینه و پس از پیاده سازی وب اپلیکیشن های مختلف فروشگاهی و غیر فروشگاهی افتخار دارد که آمادگی خود را برای تجزیه تحلیل و پیاده سازی انواع وب اپلیکیشن های پیچیده و بزرگ اعلام نماید. برای سفارش طراحی وب اپ یا استعلام قیمت طراحی وب اپلیکیشن می توانید از طریق فرم درخواست طراحی وب اپ یا تماس با کارشناسان ما اقدام کنید.

انجین یا back-end (بک اند) وب اپلیکیشن ها تماما اختصاصی طراحی و پیاده سازی می شود. وب اپ ها دارای پنل مدیریتی بسیار قدرتمند است که کار با آن نیز بسیار راحت و تمامی بخش های وب اپ را می توان از طریق پنل مدیریت کنترل کرد. همچنین، می توان خروجی api و وب سرویس هایی برپایه RestFul (رست فول) را ارائه نمود که این امکان فوق العاده و امن می تواند در سرویس های back-end (بک اند) انواع وب اپلیکیشن ها و ربات ها و نرم افزار های تحت وب به کار آید.

 

ویژگی وب اپ های طراحی شده در شرکت کیان تجارت 

سئوفرندلی نبودن وب اپلیکیشن ها در گذشته باعث شده بود که استقبال چندانی از آنها نشود. این اشکال در PWA ها به دلیل تولید ساختار قابل مشاهده توسط مشتری در سمت فرانت اند بود. در واقع زمانی که اطلاعات از سمت سرور به سمت کاربر ارسال می شد، به کدهای html  تبدیل و قابل نمایش بود که این امر باعث عدم رویت کدها توسط خزنده های موتورهای جستجو میشد و در نهایت PWA ها در نتایج گوگل ایندکس نمیشدند.

با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از کتابخانه NextJS این مشکل حل شده است و اطلاعات و محتواهای وب اپلیکیشن ها به راحتی قابل ایندکس هستند. از طرف دیگر، با توجه به تحریم هایی که در مارکت های اصلی اندروید و آی او اس اعمال گردیده است، استقبال از طراحی وب اپلیکیشن ها (PWA) به شکل قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده است. چرا که، وب اپلیکیشن ها نیاز به انتشار در مارکت ها را ندارند و دارای مزیت هایی هستند که نمیشه از آنها چشم پوشی کرد.

طراحی وب اپ حرفه ای با ویژگی های منحصر به فرد به رونق کسب و کارها کمک می کند. وب اپلیکیشن های طراحی شده در شرکت کیان تجارت دارای ویژگی های بسیاری هستند که در ادامه به چند مورد از آنها اشاره می کنیم: 

  • طراحی با جدیدترین تکنولوژی روز ( NextJS )
  • طراحی سئوبیس
  • طراحی ظاهری (UI/UX) کاملا سفارشی
  • طراحی وب اپلیکیشن ریسپانسیو برای نمایش درست در دسکتاپ و گوشی موبایل با سایزهای مختلف
  • قابلیت نصب شدن در گوشی ها بصورت Shortcut
  • امکان مشاهده با تم متفاوت از گوشی  در کامپیوتر
  • امکان دسترسی به دوربین، لوکیشن و ...
  •  قابلیت کار با وب اپ بصورت آفلاین
  • امکان بروزرسانی خودکار و درلحظه اطلاعات بدون نیاز به لود مجدد و یا رفرش صفحه
  • دارای پنل مدیریت جهت کنترل داینامیک اطلاعات توسط ادمین
  • امکان تهیه خروجی اپلیکیشن اندروید (TWA) و بارگزاری در مارکت های اندرویدی

ضمنا تمامی وب اپلیکیشن های طراحی شده توسط تیم فنی کیان تجارت دارای 6 ماه پشتیبانی رایگان است و کارفرما به راحتی می تواند از طریق تیکت با پشتیبان وب اپلیکیشن در ارتباط باشد و در کوتاه ترین زمان ایرادات را رفع کند.

درخواست طراحی وب اپ

درخواست مشاوره

question

پرسش و پاسخ

پرسش مورد نظر خود را مطرح نمایید

پرسش و پاسخ

وب اپلیکیشن های شرکت کیان تجارت با چه زبان برنامه نویسی ای طراحی میشوند؟

Generic placeholder image

تیم فنی کیان تجارت، سعی داشته که همیشه از جدیدترین و بروزترین تکنولوژی ها و زبان های ترند روز استفاده نمایند.

درحال حاضر برای برنامه نویسی فرانت اند و بک اند پروژه ها از زبان برنامه نویسی جاوااسکریپت استفاده میشود.

برنامه نویسی فرانت اند با استفاده از فریم ورک NextJS که برپایه ReactJS می باشد برنامه نویسی میشود و برنامه نویسی بک اند وب اپلیکیشن ها برپایه NestJS می باشد که سرعت و توسعه پذیری بسیار خوبی را ارائه می دهد.

البته در برخی از وب اپلیکیشن ها و در سمت بک اند از زبان برنامه نویسی PHP و فریم ورک لاراول نیز استفاده میگردد.

درصورت طراحی وب اپلیکیشن، امکان انتشار آنها در مارکت های رسمی مثل گوگل پلی و یا اپ استور وجود دارد؟

Generic placeholder image

امکان تهیه خروجی اپلیکیشن از وب اپلیکیشن جهت انتشار در مارکت ها وجود دارد و به اون twa گفته میشود.

این امکان تا چند ماه گذشته فقط برای پلتفرم های اندرویدی وجود داشت و خوشبختانه اخیرا، امکان خروجی گرفتن twa برای انتشار در مارکت های IOS هم وجود دارد.

پس از اتمام برنامه نویسی وب اپلیکیشن و مرتفع شدن ایرادات اون، میتوانید با کمک کارشناسان فنی شرکت، هم برای مارکت های اندرویدی مثل بازار، مایکت و یا گوگل پلی و هم برای مارکت های IOS مثل مارکت اصلی ios و مارکت های آی او اس داخلی مانند سیبچه یا سیب اپ خروجی twa تهیه نموده و منتشر نمایید.

از کجا می توان نمونه کارهای طراحی وب اپلیکیشن کیان تجارت را مشاهده کرد؟

Generic placeholder image

برای مشاهده نمونه کارهای طراحی وب اپ می توانید اینجا کلیک کنید

ضمنا شرکت کیان تجارت محصولات متنوع نرم افزاری را برای کشورهای خارجی طراحی نموده است که به دلیل تحریم های موجود به عنوان نمونه کار در سایت نمیتواند قرار دهد

بنابراین برای کسب اطلاع بیشتر در مورد انواع پروژ ه های انجام شده ایرانی و خارجی علاوه بر بازدید از سایت میتوانید با کارشناسان فروش شرکت تماس حاصل نمایید

سلام وب اپلیکیشن رو میشه سئوش کرد

Generic placeholder image

سلام وب اپلیکیشن های امروزی و بخصوص وب اپلیکیشن های طراحی شده در شرکت کیان تجارت که با زبان  NextJS طراحی شده اند، کاملا قابلیت سئو شدن رو دارند

با توجه به اینکه در وب اپلیکیشن های امروزی کدهای HTML بین سرور و کلاینت جابجا میگردند، موتورهای جستجوگر به راحتی میتوانند همه اطلاعات وب اپلیکیشن را ایندکس نموده و به مرور زمان در نتایج گوگل ارائه دهند

اگر در مورد pwa اطلاعات خاصی ندارید میتونید مقاله  pwa چیست ؟ مارو مطالعه کنید

برای داشتن وب اپلیکیشن های حرفه ای چه باید کرد؟

Generic placeholder image

ابتدا باید هدف مشخص و معینی داشته باشید و سپس با یک تیم حرفه ای ایده خود را در میان بگذارید تا به بهترین شکل ایده شما را پیاده سازی و پشتیبانی کند.

البته تحقیقات بازار و شناخت رقبا هم مهم و کلیدی است.

ما در شرکت کیان تجارت، اول سناریو و یا ایده شما را میشنویم، تجربیات خودمان را با شما به اشتراک میگذاریم، درصورت نیاز پس از هماهنگی امکان تحلیل بازار و رقبا و امکان سنجی پروژه را هم توسط مشاوران بسیار باتجربه ای که داریم، در اختیارتان میگذاریم، در نهایت در صورت تایید نهایی پروژه و اطمینان از ادامه همکاری، با انعقاد قرارداد وارد مرحله تجزیه تحلیل و پیاده سازی اپلیکیشن توسط تیم فنی میشویم

لطفا بفرمایید که وب اپلیکیشن با سایت ریسپانسیو دقیقا چه فرقی داره هرجا بررسی می کنم دقیق متوجه نمی شم

Generic placeholder image

سلام کاربر گرامی، همانطوری که از اسمش پیداست، سایت ریسپانسیو، وب سایتی است که به شکل واکنش گرا در همه رزولوشن ها و اندازه های مختلف، به شکل  درست ومناسب نمایش داده میشود و اطلاعات به هم خورده و درهم برهم نمایش داده نمیشود. ولی وب اپلیکیشن ، دارای قابلیت های بسیاری است که یکی از ویژگی های اون ریسپانسیو بودن است. در طراحی وب اپلیکیشن میتوانید سرویس ورکر فعال بفرمایید و قابلیت های  از قبیل استفاده آفلاین ، اضافه نمودن شورت کات به صفحه و بسیاری از قابلیت های دیگر را داشته باشید.

وب اپلیکیشن میتواند در حالت آفلاین، هر اطلاعاتی را که موردنیاز است نگهداری نماید و به محض آنلاین شدن و به اینترنت وصل شدن به سرور منتقل نماید و این ویژگی مهمی است که یک وب سایت ندارد

با انعقاد قرارداد طراحی وب اپلیکیشن،تا چه زمانی میتوانیم از آن استفاده کنیم؟

Generic placeholder image

در قراردادهای اپلیکیشن شرکت کیان تجارت، محدودیت زمانی برای استفاده از سرویس ها وجود ندارد و مادامی که هزینه های مربوطه از جمله هزینه هاستینگ و یا شارژ پنل پیامکی انجام گردد، اپلیکیشن عملیاتی خواهد بود.

توجه داشته باشید که یک اپلیکیشن در شرایط مختلف ممکن است با خطاهای متفاوتی مواجه گردد که بررسی و رفع و رجوع آنها نیاز به بررسی کارشناسی دارد. ممکن است خطا براساس افزایش تعداد کاربران، محدودیت منابع سرور، مشکل مربوط به پیامک، مشکل مربوط به ssl  و ... باشد  که در اینصورت و مواجهه با این موارد، در صورت عدم تمدید قرارداد پشتیبانی، تیم فنی کیان تجارت طبیعتا مسئولیتی نخواهد داشت

سلام خواستم بدونم امکان این هست که وب اپلیکیشن به درگاه پرداخت متصل بشه ؟ و اینکه میشه تو مارکت ها هم بارگذاری بشه ؟

Generic placeholder image

سلام کاربر گرامی چه سوال خوبی پرسیدید که ممکنه سوال خیلی ها باشه ...✌🏻

بله امکان اتصال وب اپلیکیشن به درگاه بانکی وجود داره فقط با توجه به مسئولیت مالی که وجود داره درگاه باید از سمت خودتون تهیه و اطلاعات جهت کانفیگ کردن و اتصال در اختیار همکاران ما در بخش برنامه نویسی قرار بگیره تا این امکان فراهم بشه.

در مورد سوال دومتون وب اپلیکیشن مستقیما وارد مارکت نمیشه ولی درحال حاضر تیم فنی شرکت کیان تجارت طوری برنامه نویسی می نمایند که امکان گرفتن خروجی قابل انتشار در مارکت اندروید و ios از وب اپلیکیشن وجود داشته باشه. به این خروجی twa گفته میشه که در هر دو مارکت اندروید و ios  قابلیت انتشار دارد.

شما همینطور میتونید مقاله تفاوت اپلیکیشن و وب اپلیکیشن مارو برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه کنید☺️

اینکه اعلام میکنند وب اپلیکیشن سئو پذیر نیست، درسته؟

Generic placeholder image

در ورژن های اولیه وب اپلیکیشن ها به دلیل اینکه اطلاعات به شکل فایل json بین بک اند و فرانت اند جابجا میشد، متورهای جستجوگر قادر به بررسی محتوا و اطلاعات سایت نمیشدند و حتما باید سایت  از سمت فرانت اند اجراشده و اطلاعات json از سمت بک اند بارگیری میشدند.

با پیشرفت تکنولوژی، وب اپلیکیشن ها توانایی دریافت خروجی html از سمت بک اند را پیدا کردند و این مشکل برطرف گردید و متورهای جستجوگر قادر به مشاهده تگ های html به همراه اطلاعات شدند.

وب اپلیکیشن هایی که با استفاده از NextJS طراحی میگردند، در این مورد پیشرو بوده و از قابلیت سئو پذیری بسیار خوبی برخوردارند و سایت هایی که با این زبان برنامه نویسی شده اند، در نتایج بالای موتورهای جستجوگر قرار میگیرند

ثبت پرسش جدید