تبلیغات اپلیکیشن

امروزه تبلیغات علاوه بر تلویزیون ها، در تلفن های همراه نیز نمایش داده می شوند. یکی از راه های کسب درآمد بسیاری از ناشران و توسعه دهندگان اپلیکیشن های مختلف، تبلیغات نرم افزارها به شیوه های مختلف است که به صورت بازاریابی اپلیکیشن موبایل درآمده است. در ادامه قصد داریم به بررسی تبلیغات اپلیکیشن بپردازیم. اگر قصد دارید با این روش تبلیغات، مخاطبان اپلیکیشن خود را گسترش دهید، پیشنهاد می کنیم تا انتها با ما همراه باشید.

 

تبلیغات اپلیکیشن (cpi) چیست؟

تبلیغات اپلیکیشن cpi، مخفف اصطلاح Cost Per Install و به معنی تبلیغات برای افزایش نصب اپلیکیشن بوده که نوعی تبلیغات نتیجه گرا است. در این نوع تبلیغات کسی که نرم افزار و اپلیکیشن خود را برای تبلیغ گذاشته است با هر نصب کامل اپلیکیشن از طریق تبلیغات cpi، مبلغی را به عنوان پورسانت به آژانس تبلیغاتی پرداخت می کند.
نصب کامل اپلیکیشن به معنی دانلود، نصب و باز کردن اپلیکیشن برای اولین بار است. تبلیغات اپلیکیشن cpi برای توسعه دهندگان نرم افزارها و صاحبان اپلیکیشن های مختلف بسیار مقرون به صرفه است، زیرا تنها در صورت گرفتن نتیجه هزینه را به آژانس تبلیغاتی پرداخت می کنند بنابراین تا زمانی که کاربری اپلیکیشن شما را از طریق تبلیغات نصب نکند، هزینه ای نخواهید کرد. تبلیغات cpi بر روی سایر اپلیکیشن های تلفن همراه صورت می گیرد و توجه کاربران را جلب می کند.

 

تبلیغات اپلیکیشن یا cpi چیست

مزایای افزایش نصب با تبلیغات گوگل یا گوگل ادز

گوگل برای توسعه دهندگان اپلیکیشن ها پلتفرم تبلیغاتی با نام گوگل ادز (Google Ads) مخفف اصطلاح Google Adwords را ایجاد کرده است. این پلتفرم معروف ترین و کارآمدترین پلتفرم برای تبلیغات اپلیکیشن بوده که استفاده از آن مزایای بی شماری دارد. در ادامه برخی از مزایای افزایش نصب با تبلیغات گوگل ادز را معرفی می کنیم.

  • افزایش نصب در کوتاه ترین مدت

گوگل ادز تلاش می کند که تبلیغات شما را با توجه به جستجوی کاربر در اولین صفحه برای او به نمایش درآورد. طبق بررسی های انجام شده و آمار به دست آمده افرادی که از طریق تبلیغات گوگل ادز بر روی لینک کلیک کرده و اپلیکیشن را نصب می کنند، ۵۰ درصد بیشتر از بازدیدکنندگان ارگانیک است. گوگل ادز فرصتی بی نظیر را ارائه می دهد که صاحبان اپلیکیشن ها نباید آن را نادیده بگیرند.

  • افزایش آگاهی از اپلیکیشن و برند

نمایش نتایج مربوط به اپلیکیشن شما در جستجوی کاربران سبب می شود تا افراد بیشتری با اپلیکیشن شما آشنا شده و نام آن را بشنوند. ازاین رو آگاهی از نام اپلیکیشن و برند شما افزایش پیدا می کند. گوگل ادز دارای کمپین های مختلفی است که یکی از آن ها کمپین جستجو بوده که نتایج را نمایش می دهد. بااین حال کمپین دیگری به نام تبلیغات نمایشی، گزینه بهتری برای افزایش آگاهی از اپلیکیشن است.

  • پیدا کردن مخاطب و هدف قرار دادن او

در گوگل ادز می توانید مطمئن شوید که مخاطب مناسب برای شما پیدا شده و مورد هدف گیری قرار می گیرد. گوگل ادز تمامی عبارات جستجو را که تبلیغات اپلیکیشن شما را نمایش می دهند، به شما ارائه می دهد. همچنین کمک می کند تا شما مخاطب هدف خود را بر اساس ویژگی های مختلف مانند سن، جمعیت، جنسیت و موارد دیگر شناسایی کنید تا بتوانید اپلیکیشن خود را با توجه به این اطلاعات توسعه دهید. با استفاده از کمپین تبلیغات نمایشی گوگل ادز می توانید تصمیم بگیرید که تبلیغات شما در کجا نمایش داده شود. همچنین می توانید تصمیم بگیرید که تبلیغات شما متناسب با محتوا به مخاطب ارائه شده و یا محتوا با تبلیغات همخوانی نداشته باشد.

  • مدیریت بودجه و کنترل آن

در گوگل ادز می توانید تعیین کنید چه مقدار از بودجه خود را خرج کنید و برخلاف سایر کانال ها، این قابلیت را گوگل در اختیار شما گذاشته است تا طبق بودجه تعیین شده خود عمل کرده و هزینه های بیهوده پرداخت نکنید. مدیریت بودجه در گوگل ادز به این صورت عمل می کند که ممکن است هزینه های تبلیغات اپلیکیشن شما در یک روز از بودجه روزانه بالاتر برود، ولی در یک ماه از مبلغ مشخص شده شما فراتر نرود. برای مثال به گوگل ادز اعلام می کنید که بودجه روزانه شما برای تبلیغات ۷ دلار است، و در آخر ماه هزینه های شما برای تبلیغات بیشتر از ۲۱۰ دلار نشود.

  • بازگشت هزینه تبلیغات

مهم ترین مزیت گوگل ادوردز این است که هزینه ای که برای تبلیغات کرده اید، به جیب شما برخواهد گشت! فرایند پیدا کردن مخاطب و طبقه بندی آن ها بر اساس عوامل مختلف، موجب می شود تا شما شناخت بیشتری از مخاطب خود پیدا کرده و آگاه باشید چه زمانی و در کجا اپلیکیشن خود را تبلیغ کنید. همچنین گوگل ادز مدل های مختلف قیمت گذاری را ارائه می دهد که مهم ترین آن ها cpa و cpi است.

مزایای افزایش نصب با تبلیغات گوگل یا گوگل ادز

انواع روش های تبلیغات اپلیکیشن

بعد از طراحی اپلیکیشن برای تبلیغات اپلیکیشن، روش های متنوعی وجود دارد. انتخاب این روش ها بستگی به عواملی چون بودجه، مخاطبان اپلیکیشن و همچنین علاقه شما به نوع تبلیغات دارد. در ادامه مفیدترین روش های برای بازاریابی اپلیکیشن موبایل را به اختصار توضیح می دهیم.

  • تبلیغات بنری   

این روش یکی از محبوب ترین روش های تبلیغات درون برنامه ای است. در تبلیغات بنری، اپلیکیشن شما به صورت یک نوار، کادر یا ستون در تلفن همراه به نمایش در می آید. این روش تبلیغات که به نوع تبلیغات درون شبکه نیز به حساب می آید، شامل متن و دکمه است.

  • تبلیغات درون اپلیکیشن

این نوع تبلیغات کلیکی اپلیکیشن یکی از رایج ترین روش های تبلیغات است. همه ما بارها تبلیغات بنری یا ویدئویی را هنگام استفاده از دیگر اپلیکیشن ها مشاهده کرده ایم. این روش تبلیغات با نام تبلیغات اپلیکیشن cpi نیز شناخته می شود.

  • تبلیغات ویدئویی

همان طور که از نام این روش تبلیغاتی مشخص است از ویدئوهای متنوع برای تبلیغ و اپلیکیشن مارکتینگ استفاده شده که تأثیر زیادی دارند. این ویدئوها اغلب در سایت های نمایش فیلم مانند یوتیوب، آپارات و نرم افزارهای دیگر برای کاربر نمایش داده می شوند. تبلیغات ویدئویی به سه دسته تقسیم می شوند:

  1. تبلیغات ویدئویی جایزه دار: درازای تماشای ویدئوهای تبلیغاتی در بازی ها، به کاربر جوایزی مانند که در بازی داده می شود.
  2. تبلیغات ویدئویی بدون جایزه: یک ویدئو تبلیغاتی باز شده و نمایش داده می شود.
  3. تبلیغات ویدئویی همسان: تبلیغات ویدئویی متناسب با محتوا نمایش داده می شود.
  • تبلیغات نوتیفیکیشن

در این روش تبلیغات اپلیکیشن به صورت نوتیفیکیشن به تلفن همراه کاربر ارسال می شود. یکی از مزایای تبلیغات نوتیفیکیشنی این است که در ۹۰ درصد مواقع کاربر به طور حتمی این نوتیفیکیشن را مشاهده می کند. لازم به ذکر است زیاده روی در ارسال نوتیفیکیشن نتیجه عکس دارد.

 

تبلیغات درون اپلیکیشنی

انواع روش های تبلیغات اپلیکیشن

کجا و چگونه می توان تبلیغات درون اپلیکیشنی انجام داد؟

شاید برای شما هم سؤال پیش بیاید که کجا و چگونه می توان تبلیغات درون اپلیکیشنی انجام داد؟ اگر پس از مطالعه و آشنایی با تبلیغات درون برنامه ای یا همان درون اپلیکیشنی تصمیم دارید برای انجام آن اقدام کنید، باید به ترتیب سه مرحله ای که در زیر آورده شده است را انجام دهید.

  • اولین گام: شبکه تبلیغاتی مورد نظر خود را انتخاب کنید.

شبکه های تبلیغاتی مانند یک واسطه گر عمل کرده و صاحبان اپلیکیشن ها را به تبلیغ کنندگان متصل می کند. شبکه های متنوعی در بازار ایران وجود دارد که شما می توانید مزایا، معایب و نحوه قیمت گذاری آن ها را بررسی کرده و بهترین شبکه را برای تبلیغات نصب اپلیکیشن خود انتخاب کنید. همچنین باید هدف خود از تبلیغات را برای شبکه تبلیغاتی تعریف کرده و مشخص کنید مخاطبان شما چه کسانی هستند و تمایل دارید تبلیغات برای چه کسانی نمایش داده شود.

  • دومین گام: نوع و روش تبلیغاتی خود را مشخص کنید.

روش های متنوعی برای نمایش تبلیغات نرم افزار وجود دارد. از انواع این روش ها می توان به تبلیغات بنری، تبلیغات نوتیفیکیشنی، تبلیغات ویدئویی، و تبلیغات درون اپلیکیشن ها اشاره کرد. شما باید مشخص کنید که تمایل دارید کدام روش را برای تبلیغات خود استفاده کنید.

  • سومین گام: مدل قیمت گذاری مناسب برای خود را انتخاب کنید.

چندین نوع قیمت گذاری برای تبلیغات اپلیکیشن وجود دارد که از انواع آن می توان به cpm، cpc و cpa اشاره کرد. cpa روشی است که در آن کاربر باید بر روی دکمه ای کلیک کرده و اقدام خاصی مانند نصب اپلیکیشن یا خرید اشتراک انجام دهد. در روش cpm ناشر اپلیکیشن در ازای هر ۱۰۰۰ بار نمایش تبلیغ مبلغی را به تبلیغ کننده پرداخت می کند. cpc نیز به این معنی است که کاربر باید بر روی دکمه ای کلیک کند و به ازای هر کلیک مبلغی به تبلیغ کننده پرداخت می شود.

 

تماس با کارشناس تبلیغات گوگل

 

تبلیغات اپلیکیشن کجا نمایش داده می شود؟

تبلیغات اپلیکیشن می تواند به صورت ویدئو باشد که در سایت های پخش فیلم کوتاه یا بلند مانند آپارات یا یوتیوب نمایش داده می شود. اگر تبلیغات به صورت نوتیفیکیشن باشد، سایر اپلیکیشن هایی که بر روی تلفن همراه کاربر نصب است تبلیغات کلیکی اپلیکیشن شما را به صورت نوتیفیکیشن ارسال می کنند. همچنین برخی از تبلیغات به صورت کلیکی درون سایر اپلیکیشن ها با ظاهر نوارمانند یا بنری به نمایش در می آید.
تاثیر تبلیغات اپلیکیشن بر دانلود و نصب آن
همان طور که پیش تر گفته شد، طبق آمار و گزارش ها بیشتر از ۵۰ درصد از کاربران اپلیکیشن های مختلف، این نرم افزارها را از طریق تبلیغات پیدا کرده و آن ها را دانلود و نصب کرده اند. از آنجایی تعداد اپلیکیشن ها در هر زمینه ای بسیار زیاد است، اگر کاربر قصد داشته باشد با توجه به زمینه موردنظر نرم افزاری را نصب کند، انتخاب برای او سخت خواهد بود؛ بنابراین با دیدن تبلیغات به دانلود و نصب نرم افزار جذب می شود.

 

هزینه تبلیغات نصب اپ

هزینه تبلیغات نصب اپلیکیشن در پلتفرم های مختلف با توجه به عواملی چون تعداد کاربران استفاده کننده و تعداد ستاره آن اپلیکیشن تبلیغ کننده، متفاوت است. در پلتفرم گوگل ادز برای کاربران ایرانی هر نصب حدود ۵ سنت و حتی کمتر هزینه دارد. تیم کیان تجارت که در زمینه طراحی اپلیکیشن موبایل و بهینه سازی سایت فعالیت دارد، می تواند با بهترین هزینه ها تبلیغات اپلیکیشن را برای شما انجام دهد.

 

هزینه تبلیغات نصب اپ
 

آیا محدودیت نصب اپ در طول روز وجود دارد؟

هیچ محدودیتی در نصب اپلیکیشن با تبلیغات در طول روز وجود ندارد؛ بنابراین مخاطبان شما هر تعدادی که باشند می توانند بدون اینکه لینک دانلود از کار بیفتد، نرم افزار را دانلود و نصب کنند. همچنین شما می توانید با اقداماتی مانند افزایش بودجه روزانه خود برای تبلیغ، تعداد نصب بیشتری دریافت کنید.

 

آیا تبلیغات فقط برای کاربران ایرانی نمایش داده می شود؟

تبلیغات نرم افزار شما در هر شبکه و پلتفرمی که باشد، در صورت استفاده کاربران خارج از ایران از آن پلتفرم، برای آن ها نمایش داده می شود؛ بنابراین محدودیتی از نظر دسترسی به تبلیغات وجود ندارد و لازم نیست نگران این موضوع باشید.

 

آیا در همه مارکت ها (استورها) می توان تبلیغات انجام داد؟

بیشتر مارکت ها امکان تبلیغات اپلیکیشن را فراهم کرده اند، بااین حال باید از این قابلیت آن ها اطمینان حاصل کنید. از طریق پرس وجو با پشتیبانی مارکت ها می توانید از امکان دریافت تبلیغات و نحوه قیمت گذاری و انجام آن اطلاعات کسب کنید. اگر قصد دارید در پلتفرم های خارجی تبلیغ کنید، باید از شرایط آن ها آگاه شوید. به عنوان مثال تبلیغ در گوگل پلی و اپ استور دارای شرایط خاصی است.

 

تماس با کارشناس تبلیغات گوگل

 

مزایای تبلیغات اپلیکیشن توسط تیم کیان تجارت

تیم کیان تجارت با داشتن تیمی متخصص در زمینه های پشتیبانی و فروش، طراحی، برنامه نویسی، گروه سئو و گروه گوگل ادز به شما این اطمینان را می دهند که تبلیغات نرم افزار برای شما سودمندترین نتایج را داشته باشد. اعضای تیم کیان تجارت دارای مهارت و تجربه کافی در این زمینه هستند و با مشاوره و گفتگو با شما، بهترین روش برای تبلیغات درون اپلیکیشنی شما را پیدا می کنند. همچنین از دیگر مزایای تبلیغات اپلیکیشن توسط تیم کیان تجارت، قیمت ها و هزینه های مقرون به صرفه آن نسبت به سایر پلتفرم ها است.

 

سخن آخر

در این مقاله در ارتباط با تبلیغات اپلیکیشن یا اپلیکیشن مارکتینگ صحبت کردیم و انواع آن را معرفی کردیم. امروزه تبلیغات نصب اپلیکیشن به صرفه ترین نوع تبلیغات برای آگاهی از نام اپلیکیشن شما، دانلود و نصب روزافزون آن توسط کاربران مختلف است.

تا اینجا چطور بود ؟

نتایج نظرسنجی ( ۳ ) ۵ / ۵

tel

اینستاگرام

@kiantc

tel

تماس با ما

۰۲۱-۸۸۲۳۰۰۶۳

سوالات متداول

هزینه تبلیغات نصب اپلیکیشن چقدر است؟
نمی توان هزینه مشخصی برای همه اپلیکیشن ها در نظر گرفت و با توجه به سختی کلمات کلیدی قیمت هر کلیک متفاوت است.

آیا تبلیغات اپلیکیشن فقط به کاربران ساکن ایران نمایش داده می شود؟
خیر. کاربران خارج از ایران هم می توانند تبلیغات اپ شما را ببینند.

منظور از تبلیغات نصب اپلیکیشن چیست؟
تبلیغات اپلیکیشن یا Cost Per Install و به معنی تبلیغات برای افزایش نصب اپلیکیشن است که با هر نصب توسط کاربر از شارژ کمپین تبلیغاتی کسر می شود.
questions
comments

پرسش و پاسخ

پرسش مورد نظر خود را مطرح نمایید

درخواست طراحی اپلیکیشن

درخواست مشاوره طراحی اپلیکیشن